Cautare

2045 de rezultate pentru "clasament divizia onoare giurgiu meciurihey1" (2.61 secunde)
Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din tara sunt Alexandria, Focsani, Braila, urmate de Calarasi, Satu Mare, Bacau, Giurgiu, Zalau, Galati si Buzau. ... Urmatoarele locuri sunt ocupate de Trei Insule din Arad, Priseaca din Targoviste, Industriala din Vaslui si Dallas din Giurgiu.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Cu doar o ora in urma, o veste trista a cazut peste fostii angajati ai Combinatului Chimic Giurgiu: ... Stefan Manea a fost director al Combinatului Chimic Giurgiu intre anii 1976 -1987, multi dintre fostii sai angajati avand numai cuvinte de lauda la adresa acestuia.
In ultimii ani, au fost vazute dropii in zona judetelor Calarasi, Giurgiu si Constanta. ... - Au fost semnalate populatii de dropii in zona localitatii Mihai Bravu, din judetul Giurgiu, in zona judetului Calarasi si in sudul Dobrogei, localitatea Negru Voda.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Mai multi politisti din Giurgiu au facut cereri oficiale catre seful Serviciului Rutier pentru a primi porci de Craciun, dupa ce au aflat ca exista o lege care le da dreptul sa primeasca porci in functie de vechimea pe care o au.
Ministrul de Interne Lucian Bode anunta demiterea sefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu si cercetarea disciplinara a unui ofiter si 5 agenti in urma unei farse.
primar Iliescu din Giurgiu traieste intr-o lume pe care nu o intelege. Cum spuneam, Romania nu are nici un amestec.
Si totul a pornit de la situatia intilnita la granita romano-bulgara de la Giurgiu, unde primarul liberal nu a acceptat suspendarea taxelor percepute la vama.
Serviciul Roman de Informatii anunta un exercitiu antiterorist marti, care va avea loc in mai multe locuri din Bucuresti si judetele Giurgiu si Brasov.
• In judetul Giurgiu, politistii il cerceteaza pe un tanar de 23 de ani din comuna ilfoveana Vidra, acuzat ca a prejudiciat bugetul de stat cu peste 3 milioane de lei.
Noaptea trecuta, Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata prin numarul de urgenta 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca mai multe persoane arunca cu petarde, anunta institutia.
• De asemenea, in cazul aglomerarii traficului rutier pe D.N.5 Giurgiu -Bucuresti, poate fi folosita ruta: - DN5 B Giurgiu - Ghimpati - DN6 Ghimpati - Bucuresti.
Pistolul cu care un barbat din Giurgiu a tras in prezenta unor politisti aflati la interventie, a fost gasit de oamenii legii.
Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. ... In judetul Giurgiu, un tir a intrat in muzeul din Calugareni.
Explozie intr-o garsoniera din Giurgiu | Un barbat a fost ranit iar alte 14 persoane, evacuate
- DN 5C Giurgiu-Zimnicea, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone; ... - DN 5B Ghimpati - Giurgiu, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
O femeie din Giurgiu a batut doua eleve de 12 ani in timpul orelor. Femeia care le-a batut pe fete era mama unui baiat din scoala.
google-analytics.com